Božićna čestitka

Načelnik općine Goran Begović uputio je Božićnu čestitku mještanima općine

Poštovani mještani Cerne i Šiškovaca,

Nakon svih stresova, neriješenih životnih pitanja, gubitaka radnih mjesta, zagušenosti medijskim informacijama, svih interesnih političkih igara i globalizacije u kojoj čovjeka nestaje, kao da svi očekuju nekoga koji bi »čarobnim potezom« spasio čovjeka, donio sigurnost i otvorio perspektive koju ćemo naći samo u Božjoj ljubavi i miru koji nam ona donosi.

Božja ljubav daje smisao i vrijednost ljudskom životu. Ona govori kako bi se trebao odnositi čovjek prema čovjeku: prema svim ljudima, bez iznimke, dajući ipak određenu prednost onima kojima su pažnja i pomoć potrebniji. To konkretno znači da onaj koji je manje ljubljen i sretan mora imati prednost u našoj brizi.

Neka vam Božićni blagdani donesu radost srcu i obitelji, mir i pomirenje međusobno, svjetlo koje obasjava vaš svagdašnji križni put. Otkrijte izvor snage i nade kojom ćete se boriti protiv svega što urušuje čovjeka, obitelj i društvo.Čestit i blagoslovljen vam bio Božić , da ga u slozi i ljubavi dočekate i proslavite, da dušu i srce obnovite u dobru zdravlju, duhovnoj utjesi, snazi vjere i radosti života.
Svim vjernicima katolicima i svim ljudima dobre volje upućujem srdačne čestitke.

Načelnik:
Goran Begović