Jadranka Kosor u posjeti općini Cerna

Predsjednica Vlade RH i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor u posjetu općini Cerna

U subotu 24.04.2010. u naselju Šiškovci u općini Cerna organizirana je akcija sadnje 50 lipa povodom dana planeta Zemlje. Ovo je bio završetak akcije na području cijele RH koju je organizirala mladež HDZ-a i tijekom koje je posađeno u proteklih tjedan dana nekoliko stotina sadnica u raznim mjestima.
U sklopu ove akcije u posjetu općini Cerna bila je nacionalna predsjednica mladeži HDZ-a Martina Banić sa članovima predsjedništva, predsjednik i članovi predsjedništva ŽO MHDZ-a VSŽ.

U poslijepodnevnim satima nakon povratka iz Vukovara sa obilježavanja 20. godišnjice osnutka HDZ-a Šiškovce je posjetila i predsjednica Vlade RH gđa. Jadranka Kosor u pratnji ministra poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja Petra Čobankovića, glavnog tajnika HDZ-a Branka Bačića, saborskih zastupnika Tomislava Čuljka i Petra Mlinarića i drugih, te sadnjom posljednjih lipa i druženjem sa nazočnim članovima i mještanima završila ovu akciju.

Predsjednicu Vlade je uz članove mladeži HDZ-a dočekao i načelnik Goran Begović sa predstavnicima općine Cerna koji se zahvalio na posjeti te uručio prigodne poklone.