Započele pripreme ženskog rukometnog kluba “Cerna”

Rukometašice Cerne započele pripreme za novu sezonu.

Pod stručnim vodstvom trenera prof. ANTUNA PAVLOVIĆA 02. kolovoza, u neizmjenjenom sastavu što se tiče stručnog stožera ( prvi trener prof. ANTUN PAVLOVIĆ, pomoćni trener ZDENKO JURKOVIĆ, trener vratara DAMIR KLARIĆ koji je ujedno s MARICOM JURKOVIĆ i trener mlađih uzrasnih kategorija ), započele su pripreme ženskog Rukometnog kluba “CERNA” Cerna za sezonu 2010./2011.

Pripreme su krenule u istom sastavu stručnog stožera, ali s nekim igračkim izmjenama.
Naime, našu sredinu napustila je prva vratarka kluba Nikolina Strukar.. Zbog mogućnosti koje pruža veća sredina i viši rang natjecanja prešla je u ŽRK “Zamet” Rijeka gdje nastavlja i srednješkolsko obrazovanje.. Bilježimo značajno pojačanje, povratak moralne, sportske i ljudske vertikale koji je obradovao sve redom, od stožera, igraćica sve do naše cijenjene publike, MARTINE REŠIĆ.

Na prvo okupljanje 02. kolovoza odazvalo se 28 igračica prvog pogona. Pripreme su započele vanjskim, kondicionim programom na pomoćnom igralištu NK “Tomislav” Cerna, dva puta dnevno, ujutro od 09. do 10.30 i popodne od 18.30 do 20.00 sati.
Dio vanjskih priprema odvija se i na prostoru Graca. Od 15. kolovoza krenule se i sa dijelom priprema unutar sportske dvorane u istim terminima.

(Dražen Strukar)