Rukometašice startaju u drugoj ligi

RK "Multinorm Cerna" od ove jeseni starta sa natjecanjem u drugoj hrvatskoj ligi SJEVER.

Ženski rukometni klub iz Cerne, RK “Multinorm Cerna”, od ove jeseni starta sa natjecanjem u drugoj hrvatskoj ligi SJEVER. Prošlu sezonu osvojile su uvjerljivo prvo mjesto u trećoj ligi i ostvarile plasman u rang više. Iako vrlo mlade, djevojke su dale sve od sebe da ostvare tako dobar rezultat što je za svaku pohvalu. Nije uvijek bilo lako, jer uz školske obveze bilo je teško još stizati i na trening, ali one su sve to uspješno odradile, dobre su učenice , a i na rukometnom području vrlo uspješne, naravno uz vodstvo trenera Antuna Pavlovića.

Ovu nedjelju, 25.09.2011. godine s početkom u 18 sati, igramo prvu utakmicu u drugoj ligi, domaćini smo ekipi iz Pitomače i pozivamo sve da dođu bodriti naše igračice, jer ovaj plasman u drugu ligu nije samo na ponos nama iz rukometnog kluba nego cijeloj Cerni.

Također, osim seniorske utakmice, u našoj dvorani će se isti dan odigrati i kadetske utakmice za tri godišta: 2000, 1998 i 1996. u kadetskoj ligi Osječko baranjske županije od 14,00 sati.
Pozivamo vas sve da provedete ovu rukometnu nedjelju s nama, budite nam podrška kao i do sada, dođite iz znatiželje ili zato što ste roditelji i prijatelji igračicama, ili jednostavno zato što volite rukomet ili sport općenito. Razlog je nebitan, samo dođite.

Igračice RK Multinorm Cerna