Impressum

Uredništvo: Općina Cerna

Dizajn i programiranje: Hrvoje Jurišić

www.cerna.hr službene su stranice općine Cerna te kao takve služe za obavještavanje javnosti o aktivnostima općine, komunikaciju sa mještanima te promociju općine Cerna.

Web stranice općine Cerna zasnovane su na tehnologiji otvorenog koda ( open source ), te je za potrebe administracije implementiran sustav za upravljanje sadržajem pod nazivom WordPress. Sustav je u potpunosti proširiv, te kao takav pogodan za sve buduće potrebe i nadogradnje postojećih stranica. Sustav kao takav je  u skladu je sa smjernicama Hrvatske Vlade za upotrebu otvorenog koda u informatičkim rješenjima u javnoj upravi i tijelima državne uprave.

Odrednice razvitka i uporabe računalnih programa s otvorenim kodom

Stranica je izrađena u skladu sa preporučenim web standardima od strane W3C konzorcija ( World Wide Web consortium ), te je kao takva pogodna za prikaz na svim web preglednicima, a ujedno je i pristup sadržaju omogućen i korisnicima sa posebnim potrebama.

Sve sadržaje objavljene na stranicama općine Cerna dopušteno je prenijeti i objaviti uz navođenje izvora i link koji vodi na izvorni članak na našim stranicama.

Ukoliko primjetite bilo kakve probleme u radu stranice, nedopuštene ili netočne podatke na stranicama, molimo Vas da nas obavjestite na e-mail: info@cerna.hr