Podjela prvih paketa krajnjim korisnicima

Podjela prvih paketa krajnjim korisnicima

zaposlenici projekta Zaželi

PODJELA PRVIH PAKETA KRAJNJIM KORISNICIMA

U okviru projekta “Zaželi dobro svojoj zajednici” koji se provodi za ukupno 150 starijih osoba odnosno krajnjih korisnika s područja Općine Cerna i Šiškovci s isporučiteljima osnovnih higijenskih potrepština je na 30 mjeseci sklopljen Ugovor o nabavi higijenskih potrepština.

Odabrani isporučitelj je 15. svibnja 2024. godine dostavio pakete za mjesec travanj i svibanj za ukupno 150 korisnika koji su uključeni u projekt, a koje su zaposlenici projekta razdijelili po domovima svojih krajnjih korisnika.

Kroz 30 mjeseci, 25 zaposlenih osoba pružat će uslugu potpore i podrške za najmanje 150 starijih osoba odnosno krajnjih korisnika te će im jedno mjesečno biti dostavljeni paketi higijenskih potrepština kako bi im se na taj način pružila potpora.

AKTUALNO:

Zajedno razvijamo održivi prometni sustav!

ANONIMNI ONLINE UPITNIK: Vukovarsko-srijemska županija – procjena potencijala mobilnosti Poštovani stanovnici Vukovarsko-srijemske županije, nakon ispitivanja stava javnosti provedenog 2021., tijekom kojeg ste svojim ispunjavanjem online upitnika pridonijeli identifikaciji pokazatelja postojećeg

Opširnije »
Skip to content